家庭别墅 出卖 Kecskemét - Belváros közeli

出卖 Kecskemét 家庭别墅
240 m2面积 7 房间
128 800 000 HUF价格
304441识别码
更多信息

412 m2 地皮

外面是园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

1999 修建年

Dél 方向

OTTHONOK ÉS MEGOLDÁSOK!
Kecskemét belvárosában, mégis csendes, kis forgalmú utcában eladó a 2018-as Prima Primissima díjra jelölt FARKAS GÁBOR által tervezett, apró különlegességekkel díszített, 240 nm alapterületű családi ház.
Az épületben a hatalmas, terasszal összenyitható, kandallós nappali, és a világos konyha mellett 6 szoba és 3 fürdőszoba található, exkluzivitását a különleges, A. VARGA IMRE festőművész által díszített medence adja, mellette egy nagyméretű szaunával. A borokat kedvelőknek a lenti borospince jelenthet igazi kikapcsolódást, mely akár összejövetelek bensőséges színtere is lehet. A kényelmet szolgálja az elektromos kapu és garázs.
Az ingatlan beosztásának köszönhetően a családi ház funkció mellett/helyett akár üzlet- vagy irodaházként is működhet. Kiváló lehet wellness szolgáltatásnak, óvodának, nyelviskolának, de akár több luxus lakás is kialakítható a hatalmas épületből, mely a lehetőségek széles tárházát kínálja.
Az épület 412 nm telken fekszik. Közvetlenül mellett lévő 322 nm telken lévő elbontandó ház megvásárolható, így lehetőség nyílhat az ingatlan bővítésére, parkoló kialakítására, kert nagyobbításra.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!
Makány Klára

Makány Klára

随时给我们打电话

+36-30-197- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - STOP Ingatlan
+36 76 536 091