GDN Ingatlanhálózat - STOP Ingatlan

6000 Kecskemét, Bocskai utca 1

Офис: +36 76 536 091
GDN Ingatlanhálózat - STOP Ingatlan

Irodánk 2008. április 1-én nyílt Kecskemét szívében. Az irodát a Bocskai u. 1. szám alatt, a Főtér közelében találja meg. Ha betér hozzánk, otthonos hangulatban, egy kávé, vagy egy tea mellett tájékozódhat a kínálatunkban szereplő ingatlanokról, az aktuális hitellehetőségekről, vagy bármiről, ami ingatlannal kapcsolatos. 

Ingatlan szakértőink bemutatják Önnek a kiválasztott ingatlant, segítenek az áralkuban, adózási és illetékfizetési tanácsokat adnak, illetve az adásvételi szerződés megkötésében is segítséget nyújtanak. 

Ha hitelre van szüksége, több hitelkonstrukciót kidolgozunk, az ajánlatunk alapján könnyen tud választani bankot. Kollégánk Ön helyett eljár a hitelintézetekben, nem kell sehol várakoznia, mi Ön helyett sorba állunk, és ezért fizetnie sem kell.

Cégünk további szolgáltatása között szerepel az értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészítése szakértő kollégánk által és a legújabb szolgáltatásunk a teljes lakás, illetve ház felújítás megfelelő szakképzett csapattal.

A Stopingatlan 2014. októberében csatlakozott a GDN Ingatlanhálózathoz, így már 70 társirodával és 400 munkatársunkkal együtt próbáljuk az Ön igényeit kielégíteni.

Tanácsadóink exkluzív irodákban várják ügyfeleinket, ahol ingatlan vásárlással vagy eladással kapcsolatos teljes körű segítséget nyújt csapatunk. 

Szeretettel várjuk Kecskemét belvárosában a STOP Ingatlanirodába és az országszerte a Gdn partner-irodáinkban!

 

Minden iroda önálló jogi személy és önálló jogi tevékenységet folytat.

GDN Ingatlanhálózat - Gellért Ingatlan

1142 Budapest, Ilka utca 35.

Офис: +36 20 296 2320
GDN Ingatlanhálózat - Gellért Ingatlan

A Gellért Ingatlaniroda több éve aktív szereplője a budapesti és Budapest környéki ingatlanrégiónak. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók értékes lakások, családi házak, építési telkek, valamint prémium kategóriás luxusingatlanok is. Irodánk nemrégiben ipari és kereskedelmi ingatlanokkal is bővítette profilját.

Felvettük szolgáltatásaink közé a ingatlannal kapcsolatos hitelek és személyi kölcsönök közvetítését, CSOK (0,6-10 milliós állami támogatás), lakástakarékpénztás (LTP) és a NOK (3-4,5 milliós vissza nem téritendő állami támogatás) ügyintézést is.

Felkészült, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink igényes és megbízható partnerként segítik ügyfeleinket ingatlanjaik eladásában és bérbeadásában, kereső ügyfeleinket pedig a tökéletes választásban.

Folyamatos szakmai képzésekkel törekszünk ügyfeleink részére minőségi ingatlanközvetítő szolgáltatást nyújtani.

Ingatlanközvetítői tevékenységünk során ügyfeleink és partnereink személyre szabott és teljes körű kiszolgálást kapnak. Szakismeretünkkel és tapasztalatainkkal hozzájárulunk a szerződési egyezség létrehozásához, igény szerint tanácsot adunk az ingatlanhoz kapcsolódó pénzügyi, adózási, jogi kérdésekben is, irodánk által biztosított ügyvéd közreműködédvel. Munkánk során alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy az ingatlanügyek intézése minden érdekelt fél számára biztonságos legyen, és ügyfeleink bizalommal fordulhassanak hozzánk az őket érdeklő kérdésekben.

Kérjük, tegyen próbára minket, mi nem ismerünk lehetetlent. Ingatlanát piacra visszük, eladjuk, bérbe adjuk. Munkatársaink megtiszteltetésnek veszik, ha Ön felkeres minket!

GDN Ingatlanhálózat - Stop Projekt és Hitelközpont

6000 Kecskemét, Bocskai utca 1. Fsz/1.

Офис: +36 76 536 091
GDN Ingatlanhálózat - Stop Projekt és Hitelközpont

Kecskeméten 2016. 07. 01-én megnyílt a második GDN iroda.

Meglévő irodánk eddigi fő profilja a használt családi házak és lakások értékesítése, bérbeadása volt, úgy éreztük, hogy az ingatlanpiac folyamatos változását, fejlődését követve, ügyfeleink teljes körű, eredményes kiszolgálására, új keresleti igények felmerülésével bővítjük tevékenységi körünket. 

Új irodánk kiemelten foglalkozik új építésű ingatlanok értékesítésével, ipari-, kereskedelmi-, üzleti ingatlanok közvetítésével az ország bármely pontján, továbbá  országos lefedettségű GV Hitelközpont leszerződött partnereként lakossági lakáscélú hitelek, állami támogatású hitelkonstrukciók kiajánlásával, CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény), új és használt ingatlanokhoz, lakáselőtakarékossági termékek közvetítésével. Szolgáltatásaink teljes egészében ingyenesek.

Második belvárosi exkluzív irodánkba várjuk minden régi és új kedves ügyfelünket!