Ferma Vânzare Kunbaracs - Kákás Dűlő

Vânzare Kunbaracs Ferma
134 m2Suprafaţa 3 Camere
28 900 000 HUFPreţ
354686Identificare
Mai multe detalii

43057 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Necesită renovare Stare

Vályog Structură

Altele Încălzire

Confort Confort

Parcare proprie Parcare

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1932 An construcție

Sud Est Orientare

Otthonok és megoldások.
Kerekegyháza után Kunbaracs felé, közvetlenül a betonútról megközelíthető, régi időket idéző, kúria jellegű tanyás ingatlan, hozzá tartozó legelővel, lelkes-felújítástól nem megriadó új tulajdonost keres.
Az épületet 1932-ben építették, tégla alapra, 50 cm vastag falakkal.
Az ingatlan jelenleg nem lakott, a tető erős felújítást igényel. Alapterülete azonban egy nagyobb család életterét is kielégíti.
Városi víz a ház előtt van.
Udvaron találjuk a régi melléképületet, aszaló kemencét, valamint egy 180 nm másik épületet /szintén tégla alapon/ aminek egyik része boros pince volt, valamint tárolásra használtak. Ez az épület is talán menthető, de egyik szárnyán a tető bedőlt, javasolt az újjá építése.
Két hrsz-on szerepel.
Kivett tanya-legelő: 6857 nm
Mögötte lévő erdős terület: 3,62 HA legelőként nyilvántartva. Több évre elegendő, fűtésre használható fát lehet kivágni.

A tanya tulajdonosok nagy része nem csak „kiülni” szeretne az udvarra, hanem kisebb-nagyobb mértékben termelni is benne. Az első sikerek után növelik a megművelt terület nagyságát, a fajták számát, majd talán az a kérdés is felmerül, hogy megtermelhetnének-e mindent saját maguknak.
Az utóbbi időszakban szembesültünk már kijárási korlátozással, fertőzésveszéllyel, készlethiánnyal, rendkívüli áremelkedéssel – nem csoda, ha sokan szeretnének a külső körülményektől egyre inkább függetlenedni és amit lehet, otthon megtermelni. Emellett fontos érv lehet még a környezettudatosság és a vegyszermentességre való törekvés is. Valamint az online világhoz való nagyobb mértékű kapcsolódás után jól esik a szabadidőt a szabadban, a kertben tölteni, sikerélményt is ad, ha látjuk a saját vetésű magjainkból előbújó növényeket cseperedni.

Ajánlom mindazok figyelmébe, akik nem messze a várostól, tanyasi nyugalomra vágynak, akikben megvan a hit, az elhivatottság,a munkakedv.
Akiknél felértékelődik a háztájiban megtermelt élelmiszer, a szárba szökkent palánta, a magyar gyümölcsfáink termése, akik nem bolti húsra vágynak, akiknek zene az erdő dala.
A fiataloknak legyen hite és bátorsága vidéken élni, a két kezük munkájának örülni, és egy egészségesebb generációt felnevelni.
A vásárlás mezőgazdasági végzettséghez kötött.
Megtekintésért várom megtisztelő hívását!
Szűcs Ildikó

Szűcs Ildikó
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-197-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - STOP Ingatlan
+36 76 536 091

Sună-mă