Ipari terület Eladó Lajosmizse - Dózsa György utca

Eladó Lajosmizse Ipari terület
300 m2Alapterület 0 Szoba
55 000 000 FtÁr
306062Azonosító
További adatok

478 m2 Telek

Udvari Kilátás

Tégla Szerkezet

Otthonok és megoldások.
Lajosmizse frekventált, nagy forgalmú utcáján, évtizedek óta működő, tartós édesipari és cukrászati termékek készítésére szakosodott, 300 nm területű üzem, profilváltás miatt keresi új tulajdonosát. Jelenleg kézműves diabetikus és reform sütemények gyártása zajlik a hagyományos édességek mellett, konkrét megrendelésre. Stabil beszállítói több multi cégnek is, termékeik az ország minden szegletében ismertté váltak.
2002-ben nyitottak először az egészséges táplálkozás felé,csökkentett energiatartalmú nápolyival léptek a piacra, a hagyományos édességek gyártása mellett. 2004-től fokozatosan bővítették a kínálatot a reform, a bio majd a diabetikus termékekkel. Törekvésük már a legelejétől az volt, hogy a hagyományos íz világhoz hasonló hatást érjenek el a reform alapanyagok használatával. Főbb paraméterek:
Tulajdonjogilag : kivett üzem, 478 nm területen.
A műhely két ütemben készült. A tégla építésű utcafronti és főépület 1960-as évek végén, a raktárak pedig 2000-ben. Udvar végében találunk még, egy 29 nm-es nyitott tárolót, összenyitható a főépülettel, ami további bővítésre ad lehetőséget. Ipari áram van, fűtésről gázkazánról működő lemezradiátorok gondoskodnak.
HACCP tanúsítvánnyal és minden engedéllyel rendelkezik az üzem. Termelői helyiségek csúszásmentes padlóval borítottak, 1,80 m magasságig csempével burkoltak. Teljes berendezést, gépeket-eszközöket, az egyedileg alkotott receptúrákat, a know-how-t és az üzleti kapcsolatokat átadják az új tulajdonosnak.Kiváló lehetőség, ha hasonló hagyományos, vagy reform élelmiszerek gyártásában gondolkodik, Önnek csak tovább kell vinnie a stafétabotot. Zökkenőmentesen azonnal folytathatja a rendelések teljesítését és a gyártást. A városnak lenne igénye további minőségi pékségre, cukrászdára, sok lehetőséget tartogat. Komoly vevőt, nem befektetőt keresünk.
Ár : 55.000.000 FT + Áfa.
Várom megtisztelő hívását!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Szűcs Ildikó

Szűcs Ildikó

Hívjon bizalommal

+36-30-197-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - STOP Ingatlan
+36 76 536 091