Családi ház Eladó Lajosmizse - A város szélén, belterületen.

Eladó Lajosmizse Családi ház
75 m2Alapterület 2 + 1 Szoba
85 000 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
318901Azonosító
További adatok

22565 m2 Telek

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Vegyes falazat Szerkezet

3 m2 Erkély/terasz

Gáz (konvektor) Fűtés

Komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1970 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Otthonok és megoldások!
Lajosmizsén, a város szélén, belterületen eladó egy szép, 90 nm, 2,5 szobás családi ház, dupla garázzsal, pincével, tárolóval és 2,2 hektár körbekerített, megélhetést biztosító, teljesen felszerelt, mezőgazdasági területtel.
A felújított, vegyes falazatú ház nyílászárói rovarhálóval, redőnnyel ellátott, hőszigetelt, fa nyílászárokra cserélt, cseréptető és tetőszerkezet cserélt, a ház külső hőszigetelést és nemes vakolatot kapott. A padlás szigetelése is megtörtént.
A családi házban a konyha, étkező, előtér hidegburkolatú, szobái laminált burkolatúak, fürdőkádas fürdőszobában a melegvizet a gázbojler, a fűtést gázkonvektorok biztosítják.
Elsődlegesen azoknak ajánlott, akik növénytermesztéssel (eper, virág, stb.,) szeretnének foglalkozni, mivel ehhez minden adott, ugyanis az ár tartalmazza a területen lévő fóliasátrakat, autómata öntözőrendszerrel, 3 fúrt kúttal, a szivattyúházzal, hideg és meleg párásítórendszerrel. Az ár tartalmazza a műveléshez szükséges tartályos permetezőgépeket, talajmarót és a vontató japán traktort is.
A fagyelleni védekezéshez fátyolfólik, palántázáshoz tálcák, vasálványok, palántakészítéshez szőnyeg, permetezőszerek és minden, ami szükséges megvan, csak el kell kezdeni a megélhetést garantáltan biztosító gazdálkodást és egy-két év alatt megtérül az ára.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Daniné Erika

Daniné Erika

Hívjon bizalommal

+36-30-576-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - STOP Ingatlan
+36 76 536 091